Yritys

Standwoodin sisustusmateriaalit tekevät kodistasi viihtyisämmän ja tarjoavat iloa vuosiksi eteenpäin.

Yhtiön päätuotteet ovat sauna- ja spa-huoneisiin soveltuvat rakennusmateriaalit. Tuotevalikoimaamme kuuluvat paneelit, laudelaudat, listat, erilaiset liimapuuosat ja nopeasti asennettavat valmiit laude-elementit.

Näitä puulajeja saa myös lämpökäsiteltynä. Standwood on ensimmäinen yhtiö Virossa, joka käyttää uutta innovatiivista tyhjiötekniikkaan perustuvaa lämpökäsittelyteknologiaa, se parantaa puun laatua, on hajuton sekä antaa lisarvoa puulle.

Yhtiön tuotteita löytyy sauna- ja spa-huoneista Euroopasta, kuin myös muualtakin maailmasta. 

Tutustu tuotevalikoimaan ja ota yhteyttä!

 

Sertifikaatit


FSC® - Forest Stewardship Council® on kansainvälinen, itsenäinen, valtiosta riippumaton, voittoa tavoittelematon järjestö, joka toimii ympäristön huomioonottavan, sosiaalisesti vastuullisen ja taloudellisesti kannattavan metsänhoidon puolesta kaikkialla maailmassa. FSC:n vaatimustenmukaisuuden vahvistamiseksi Standwoodille on myönnetty puun alkuperäketjun seurannan standardin sertifikaatti koodilla SA-COC-007156. FSC:n lisenssikoodimme on FSC-C150799. Lisätietoja FSC-tuotteistamme saat myyntiosastolta.
Lue lisää FSC-sertifioinnista: www.fsc.org.

PEFC - Programme for the Endorsement of Forest Certification on kansainvälinen, voittoa tavoittelematon, itsenäinen, valtiosta riippumaton järjestö, joka edistää kestävää metsätaloutta. PEFC:n vaatimustenmukaisuuden vahvistamiseksi Standwoodille on myönnetty puun alkuperäketjun seurannan standardin sertifikaatti numerolla NCS-PEFC/COC-0016. PEFC:n lisenssikoodimme on PEFC/19-31-52. Lisätietoja PEFC-tuotteistamme saat myyntiosastolta.
Lue lisää PEFC-sertifioinnista: www.pefc.org.

+372 635 5600 / info@standwood.com
PDF-luettelo »